ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

Kantine

Als club willen we ervoor zorgen dat de kantine altijd open is voor leden en betrokkenen tijdens verenigingsactiviteiten. Maar om dat voor elkaar te krijgen hebben we hulp nodig!

Leden van GeuzenMiddenmeer moeten zich thuis voelen en andere betrokkenen en bezoekers moeten zich welkom voelen bij ons. Daarbij speelt de kantine een grote rol. We hebben de ambitie om van de kantine een echt gezellig clubhuis te maken.

Wie zoeken we?
We zoeken betrokkenen (bijvoorbeeld: leden of ouders van leden) die affiniteit hebben met de horeca en het leuk vinden om mee te werken aan deze nieuwe ambitie. Je zal dan vooral bardiensten draaien tijdens trainingsdagen en wedstrijddagen. Daarnaast zijn je ideeën altijd welkom.

We zoeken per 1 januari 2017 een team van ca. 12 mensen die max. 20 uur per maand ingezet zullen worden. Bijvoorbeeld een middag per week.

Je krijgt een vrijwilligersvergoeding van €5,50 per uur tot een max van €150 per maand en €1500 per jaar.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar participatie@geumid.nl

Openingstijden Kantine: maandag vanaf 18:00 uur / dinsdag vanaf 18:30 uur / woensdag vanaf 13:30 uur / donderdag vanaf 17:30 uur / vrijdag gesloten / zaterdag 07:00 - 18:00 uur / zondag op speeldagen van 11:00-18:00 uur

Het kantinerooster voor de senioren vind je HIER.

Het kantinerooster voor de junioren wordt via de teamleiders bekend gemaakt en wekelijks op de thuispagina gepubliceerd. Hier alvast de diensten voor de junioren tot en met december 2017

 Rookbeleid

Net als in alle andere horeca-gelegenheden is het niet toegestaan om te roken in de kantine van GeuzenMiddenmeer.

 

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn