ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

Lid worden van GeuzenMiddenmeer

Alles wat je moet weten over het lidmaatschap
GeuzenMiddenmeer biedt leden voetbalplezier op diverse niveaus. De club beschikt over moderne faciliteiten en werkt met kundige en ervaren trainers.

Aan het lidmaatschap zijn voorwaarden verbonden: leden van GeuzenMiddenmeer worden geacht zich sportief te gedragen, tijdig de contributie te betalen en verenigingswerk te verrichten.

Alles over het lidmaatschap en de voorwaarden vind je hier:
» Introductie » Gedragsconvenant
» Contributie » Verenigingswerk

Aanmelden
Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

De capaciteit voor het aantal jeugdteams binnen GeuzenMiddenmeer is beperkt. Om die reden kan het gebeuren dat er – met uitzondering van de Mini’s, waar momenteel GEEN wachtlijst geldt – niet (direct) plaats is voor een nieuwe jeugdspeler, maar dat deze op de wachtlijst geplaatst wordt. Indeling in een jeugdteam vindt, zodra er een plek is, vervolgens plaats op volgorde van aanmelding. Voor aanmelden kun je (uitsluitend) gebruik maken van het digitale aanmeldformulier hieronder.

Aanmeldformulier »


Aanmeldperiode

Je kunt je vanaf 1 februari als nieuw lid aanmelden voor het komende seizoen. Jeugdspelers en hun ouders worden uitgenodigd om in april te komen kennismaken. Wanneer je je na 1 april inschrijft, bestaat de kans dat er geen plaats meer is in een geschikt team.


Vragen?

Lees eerst goed de informatie over lidmaatschap en voorwaarden. Wordt uw vraag daar niet beantwoord neem dan contact op met de ledenadministratie of de betreffende contactpersoon.

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn