ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

Afmelden als lid

Als je je wilt afmelden als lid van GeuzenMiddenmeer is het van belang dat diverse personen daarvan op de hoogte zijn. Zo moet beoordeeld worden of je aan je (financiële) verplichtingen hebt voldaan, de ledenadministratie moet aangepast worden, je moet afgemeld worden bij de KNVB en je trainer/teamleider moet geïnformeerd worden.

Waar moet je je afmelden?

Dit dient via e-mail te geschieden bij de ledenadministratie. Die controleert of je nog contributieverplichtingen of bijvoorbeeld boetes hebt open staan. Zo ja, dan wordt er contact daarover met je opgenomen. Zo nee, dan zal de ledenadministratie je afmelden als lid (ook bij de KNVB). Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Geef in je e-mail aan of je per direct of per einde van het seizoen afgemeld wilt worden

NB: denk er zelf ook aan om je trainer/teamleider te informeren.

Hoe weet je of je nog een contributieverplichting hebt?

Regel 1: Voor de contributies loopt het seizoen van 1 juni tot en met 31 mei. Als je jezelf vóór 1 juni hebt afgemeld, dan ben je geen contributie meer verschuldigd over het komende voetbalseizoen. 

Regel 2: Sta je op 1 juni als lid genoteerd, dan ben je over het gehele seizoen contributie verschuldigd.

Regel 3: Zie voor contributieverplichtingen ook het onderdeel “Contributietarieven bij afmeldingen in de loop van het seizoen” op de pagina Contributie.

Het regelen van een overschrijving naar een andere vereniging

Een speler die volgend seizoen wil uitkomen voor een andere club kan zich daar inschrijven vóór 31 mei van het lopende seizoen. Deze nieuwe club kan de speler als nieuw lid digitaal aanmelden in het systeem van de KNVB. Daar is dus geen papieren overschrijvingsformulier meer voor nodig. GeuzenMiddenmeer krijgt het overschrijvingsverzoek vervolgens digitaal te zien. Als er voor GeuzenMiddenmeer geen redenen zijn om een overschrijving naar de nieuwe club te blokkeren (bijvoorbeeld als gevolg van een contributie-achterstand) dan vindt de overschrijving verder automatisch plaats.

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn