ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

Club van 50

Als lid van de Club van 50 ben je een belangrijke financiële steunpilaar van GeuzenMiddenmeer. Met jouw steun kunnen wij extra dingen doen voor de (jeugd)leden zodat zij met nog meer sportief plezier kunnen trainen en voetballen. Door middel van het jaarlijks betalen van EUR 50,- kunt u ook lid worden van deze club. Een lid van de Club van 50 krijgt een eervolle vermelding op ons bord in de kantine.

De afgelopen jaren hebben we naast jeugddoeltjes ook een nieuw koffiezetapparaat en een grote TV voor in de kantine kunnen aanschaffen met bijdragen door leden van de Club van 50.

Draag je GeuzenMiddenmeer een warm hart toe? Word dan ook lid van de Club van 50. Je kunt vandaag al lid worden door EUR 50,- over te maken naar bankrekening NL32INGB0004670867 t.n.v. GeuzenMiddenmeer te Amsterdam (onder vermelding van je naam + Cv50). De sponsoring commissie zal ervoor zorgen dat u een eervolle vermelding krijgt op ons bord in de kantine

Iedereen kan lid worden van de club van 50. Leden, vrienden, opa en oma, zzp-ers en supporters van GeuzenMiddenmeer kunnen hier lid van worden. Je kunt zelfs als team lid worden van de Club van 50.

Interesse?
Interesse om Club van 50 lid van GeuzenMiddenmeer te worden? Neem dan per mail contact op met de sponsorcommissie.

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn