ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

Onze sponsors

Hieronder staan alle huidige sponsors van GeuzenMiddenmeer.

  • Hoofdsponsor Jeugdafdeling
  • Overige sponsors
  • Sponsors verbouwing accommodatie 2010/2011
  • Maatschappelijke fondsen

Hoofdsponsor Jeugdafdeling

Sinds 1 september 2015 is 100% Voetbal Amsterdam de hoofdsponsor van onze jeugd. Hiermee wordt de hechte samenwerking de komende vier seizoenen verder voortgezet. In het seizoen 2015/2016 is aan alle jeugdspelers eenmalig een shirt beschikbaar gesteld. Vanaf het seizoen 2016/2017 moeten alle jeugdspelers zelf een shirt in de winkel aanschaffen.

100% Voetbal Amsterdam is de exclusieve leverancier van het officiële Hummel ® clubtenue van GeuzenMiddenmeer. Wat de naam al doet vermoeden is dat de winkel een compleet assortiment kan aanbieden en altijd beschikt over de nieuwste modellen van onder meer Nike en Adidas.

Overige sponsors

Sponsors verbouwing accommodatie 2010/2011

In het seizoen 2010/2011 hebben wij veel tijd en geld gestoken in het realiseren van 8 nieuwe kleedkamers, het verbeteren van de bestaande kleedkamers en van de toiletblokken bij de kantine.

Aan de uitbreiding en de verbouwing van de accommodatie hebben veel vrijwilligers en sponsoren een belangrijke bijdrage geleverd.

  

 

GeuzenMiddenmeer bedankt Ruimplan Architecten voor het sponsoren van het ontwerp voor de verbouwing van de nieuwe en de bestaande accommodatie.

 

GeuzenMiddenmeer bedankt Ps. gevelonderhoud & advies voor het sponsoren van de grote opknapbeurt van de gevels van onze accommodatie (zie het resultaat op de foto hieronder).

  

 

GeuzenMiddenmeer bedankt Akzo Nobel voor het sponsoren van de verf en andere bouwmaterialen gebruikt voor de verbouwing van onze accommodatie.

 

 

We bedanken ook de vele vrijwilligers die bij het verven en het klussen hebben geholpen.

 

 

Maatschappelijke fondsen

Donderdag 30 juni 2011 was een heugelijke dag voor GeuzenMiddenmeer. Op deze dag hebben we in het kader van de fondsenwerving voor de verbouwing van het clubhuis van GeuzenMiddenmeer officieel het mooie bedrag van EUR 5.156 toegewezen gekregen door het Schipholfonds. De uitreiking ging gepaard met een symbolische overhandiging van de donatie door de voorzitter van het fonds, de heer Michael van Praag. Met dat bedrag heeft de club buitenmeubilair aangeschaft.

GeuzenMiddenmeer bedankt Schipholfonds voor het sponsoren van het buitenmeubilair.

Het buitenmeubilair is gemaakt door De Steigerhoutloods in Womerveer.

Michael van Praag overhandigde persoonlijk de cheque aan onze sponsorcommissie.

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn