ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

JO19-1 voor het kampioenschap

22.05.18 21:19
Categorie: Agenda, Algemeen, Jeugd, JO19-1, Kampioenen

Door: Johan Boone

Sluit JO19-1 hun debuutjaar bij GeuzenMiddenmeer af met een kampioenschap? Zondag kan het al beslist worden in eigen huis en iedereen is uitgenodigd.

Aanstaande zondag weten we het zeker: worden de JO 19-1 kampioen of worden ze toch nog ingehaald door de naaste concurrent Hoofddorp JO-19? Maar ze staan er goed voor, met nog twee wedstrijden te gaan is nog 1 punt nodig om onbereikbaar te worden voor de concurrentie!

Aanstaande zondag om 12.00 uur op veld 1 tegen de Buitenboys, de nummer laatst in deze poule, moet die ene extra punt toch te halen zijn. Pikant genoeg is dat ook de enige tegenstander van wie ze in de eerste ronde hebben verloren. Dus ook nog een mooie kans om zich te revancheren.

Een bijzondere geschiedenis die JO19. Vorig jaar leek het erop dat we helemaal geen team zouden hebben. Totdat Elvir Badnjevic zich kwam melden met de mededeling dat hij 14 medespelers meenam. Zodoende is het team van start gegaan met als trainer/coach Jerroll Letterboom. Die is er in een seizoen in geslaagd van technisch begaafde spelers, een goed team te maken. Tot de kerst verloren ze nog twee wedstrijden door pingelen met onnodig balverlies. In de tweede helft van dit voetbaljaar werd slechts eenmaal verloren in een sterk veld in deze tweede klasse.

Rest mij slechts iedere liefhebber op te roepen komend weekend te komen kijken naar de finale van dit bijzondere team tegen Buitenboys, zondag om 12.00 uur.

 

Johan Boone

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn