ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

Pupil van de week: Bjorn Visser (mini's)

28.05.18 22:41
Categorie: Algemeen, Alg. Seizoen 17/18, Jeugd Seizoen 17/18

Door: Martin Nieuwenhuis

Wedstrijd zondag 20 mei 2018 – GeuzenMiddenmeer Zondag 1 – Sv Achterveld Zondag 1 (4-1)

"Bjoooooorn", zo introduceerde Bjorn zich bij iedereen die het hem maar vroeg.  Het kereltje was door trainer Carlos Vidal gespot als Pupil van de Week. Hij keek schuin naar zijn meegekomen ouders of het allemaal wel goed was... en toen het goed was en hij het veld op kon om met de grote mannen van de Zondag-1 een balletje in te trappen, was alle schroom verdwenen. Het mannetje zag een bal en al het andere was niet belangrijk meer.

Nadat Bjorn de wedstrijdbal het veld op mocht dragen en zowel de scheidsrechter als de aanvoerders van beide teams een hand had gegeven, mocht hij de aftrap doen. Samen met onze GeuzenMiddenmeer-aanvoerder Matias Mendeville trapte hij af en na een subtiel pasje tussendoor kon Bjorn helemaal alleen op de keeper aflopen. Bjorn wachtte niet te lang en verraste de keeper met een schot van afstand. Kennelijk bracht Bjorn de keeper van slag, want ook in de ‘echte’ wedstrijd liet de keeper zich aardig verrassen: 2 x door de benen, waarvan eentje door Bjorn. Daar zal hij slecht van geslapen hebben.

Bjorn mocht na deze prestatie de beker van Pupil van de Week en een GeuzenMiddenmeer poppetje mee naar huis nemen. HIJ zal wél lekker geslapen hebben.

Geuzenmiddenmeer Zondag-1 won met 4-1 en mocht zich (officieus) periodekampioen noemen en zich gaan klaarmaken voor de nacompetitie en gaan strijden om een promotieplaats naar de 3e klasse.

 

 

 

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn