ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

Pupil van de week: Siem Verweij!

14.03.18 13:03
Categorie: Algemeen, Jeugd Seizoen 17/18

Door: Martin Nieuwenhuis

Wedstrijd zondag 24 februari 2018 – GeuzenMiddenmeer Zondag 1 – Fortius Zondag-1

De eerste thuiswedstrijd van het vlaggenschip van vereniging GeuzenMiddenmeer na de winterstop stond op het programma en Fortius was de tegenstander.

Trainer Carlos Vidal was al meteen weer op pad om uit al het talent uit eigen vereniging een “Pupil van de Week” te selecteren. Eén pupil (mini) viel vooral ook op door zijn enthousiasme en inzet. De kleine enthousiasteling, Siem Verweij, werd daarop uitgenodigd om de aftrap te komen verrichten bij de grote mannen van de zondag-1.

Siem bleek niet een jongen die de kat uit de boom kijkt, integendeel. Hij deed gelijk volop mee met de warming-up. Met een blos op de wangen en tong uit de mond stond hij de keeper in te schieten, om daarna zelf ook nog even op de goal te staan. Hij wilde alles in zijn enthousiasme wel doen.

Geheel in stijl dribbelde hij na de aftrap in zijn eentje naar het vijandelijke doel, omspeelde hij een aantal middenvelders en verdedigers van Fortius en alhoewel het schot niet heel hard was, was het voldoende geplaatst om de keeper het nakijken te geven. GOAAAAAAL!!!

Siem werd daarna hartelijk bedankt en mocht een mooie beker en GeuzenMiddenmeer-poppetje in ontvangst nemen.

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn