ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

ANDERE MANIER VAN CONTRIBUTIE-INNING

19.07.17 14:10
Categorie: Bestuur, Contributie, Alg. Seizoen 17/18, Jeugd Seizoen 17/18

Door: Penningmeester

Contributie wordt in het nieuwe seizoen op een andere manier geind.

Wijziging van contributie-inning per seizoen 2017/18

 

Voor de inning van de contributie zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met ClubCollect. ClubCollect zal namens de vereniging naar ieder lid een e-mail, SMS of brief verzenden met het verzoek de contributie te voldoen. In deze berichten is een link opgenomen.

Via deze link kunt u de betaling per automatische incasso of via iDEAL voldoen. Hierbij kunt u aangeven deze betaling in één keer te voldoen of in termijnen (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht en is alleen mogelijk via automatische incasso).

Voor de aangegeven vervaldatum dient de betaling te worden voldaan.

 

Indien u heeft gekozen voor betaling in termijnen dan krijgt u voor elke vervaldatum een herinnering per e-mail, SMS of brief.

 

In het geval dat de club nog niet beschikt over uw (juiste) telefoonnummer en/of e-mailadres dan zult u binnenkort een brief ontvangen met een inlogcode voor een beveiligde webpagina waar u deze gegevens kunt invullen.

U kunt de juiste gegevens uiteraard ook persoonlijk doorgeven aan de penningmeester/ledenadministrateur of via www.clubcollect.com/goede-start.

 

Meer informatie over de werkwijze van ClubCollect kunt u vinden op www.clubcollect.com.

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn