ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

Aron de Wilde (JO10-2) is de Pupil van de Week

22.04.18 22:05
Categorie: Algemeen, Alg. Seizoen 17/18

Door: Martin Nieuwenhuis

Wedstrijd zondag 08-04-2018 – GeuzenMiddenmeer Zondag 1 – Sporting Almere zondag1 (4-3)

De ouders van Aron vertelden mij dat hij het helemaal top vond dat hij met de grote mannen mee mocht doen.  Nou Aron.. de mannen van de selectie vonden het ook helemaal tof dat je de aftrap wilde nemen en met ond wilde gaan warmlopen en intrappen. Na de eerste kennismaking met de mannen van de selectie ging Aron met Wouter, Jorrit en Rahiet een balletje trappen en warmlopen, om bij de aftrap zo goed mogelijk te kunnen verschijnen.

Na het muntje gooien en het handje-schudden met de scheidsrechter, grensrechters en de mannen van beide teams, slalomde hij geconcentreerd om wat verdedigers heen, maakte een schijnbeweging waardoor hij de keeper kansloos liet en simpel scoorde in het leegstaande doel.Commentaar Aron: “Die keeper ging wel heel makkelijk liggen, dat was makkelijk scoren”. 

Nadat de bal weer naar de middenstip was gebracht, kon Aron de beker van “De Pupil van de week” en een GeuzenMiddenmeerpoppetje in ontvangst nemen en samen met trotse pa op de foto gaan, waarna hij lekker in het zonnetje op de bank plaats kon nemen om de spannende wedstrijd tegen Sporting Almere te volgen die uiteindelijk met 4-3 werd gewonnen.

   

   

    

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn