ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

Eerste tussenstand topscorer 2017/2018

31.10.17 22:08
Categorie: Topscorer van het Jaar, Alg. Seizoen 17/18, Jeugd Seizoen 17/18, JO9-6 Seizoen 17/18

Door: René Wijnhoven

Het seizoen 2017/2018 is alweer enkele weken onderweg. Er zijn veel doelpunten gescoord door GeuzenMiddenmeer teams. De kop is er dan ook af voor het topscorers klassement. En hoe.

Klik op afbeelding voor vergroting

In de eerste tussenstand voert Matti Boerman (JO9-6) de ranglijst aan met grote voorsprong. In slechts vijf wedstrijden heeft Matti al 28 !!! doelpunten gescoord. Ja, dat lees je goed: achtentwintig goals. Een duizelingwekkend aantal.

Hier vind je de volledige tussenstand.

Inmiddels doen 9 teams mee aan deze ranglijst, hebben we al 51 doelpuntenmakers die gezamenlijk 120 doelpunten namens GeuzenMiddenmeer hebben gemaakt. We verwachten dat de ranglijst binnen de kortste keren weer volledig op de kop zal staan als ook andere teams de doelpunten hebben doorgegeven.

Doet je team nog niet mee? Je team kan uiteraard nog steeds mee doen. Alle teamleiders hebben begin oktober een e-mail ontvangen hoe zij de doelpunten dit seizoen weer kunnen doorgeven.

Staat jouw naam er nog niet bij? Neem contact op met je teamleider of coach. Waarschijnlijk zijn de doelpunten dan nog niet doorgegeven.

Dit klassement is een initiatief van de webredactie. Voor vragen en/of opmerkingen kun je een e-mail sturen naar topscorer[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]geumid.nl.

Veel succes en veel plezier dit voetbalseizoen !!!

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn