ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

Eindstand Clubtopscoorder 2017/2018

14.06.18 20:49
Categorie: Algemeen, Topscorer van het Jaar

Door: Guido Kerkhof

Wie had gedacht dat het record aantal van 63 doelpunten van Kees de Vries dit seizoen meteen zou worden overtroffen? We hebben een nieuwe recordhouder in de GeuzenMiddenmeer ‘Hall of Fame’ die in 1 seizoen meer doelpunten heeft gemaakt dan menig speler in zijn/haar hele voetbalcarrière scoort. De winnaar stond een paar weken geleden al op 71 doelpunten en heeft er nog eens 12 gemaakt om de titel definitief veilig te stellen. TROMGEROFFEL - Matti Boerman is de clubtopscorer 2017/2018 met maar liefst 83 doelpunten!! Binnenkort volgt de feestelijke huldiging en ontvangt Matti zijn welverdiende topscorer trofee.

Matti heeft dit jaar heel wat voetbal- of Fortnite-vreugdedansjes kunnen doen en dat geldt ook voor de rest van de Top-5. De nummer 2 - Jonas Fu - scoorde eveneens voldoende doelpunten om een nieuw record te vestigen (hij vond 68 keer het net) maar wist Matti niet meer in te halen. Ouissam Lekbir uit MO11-2 scoorde 49 doelpunten! De Top-5 wordt gecompleteerd door Daniel Bijnen (39 doelpunten) en Morris Baane (28 doelpunten).

 

Benieuwd waar jij bent geëindigd? Hier vind je de volledige eindstand.

 

Heb jij dit seizoen wel gescoord maar sta je niet in de ranglijst? Vraag je coach of teamleider om volgend seizoen de doelpunten van je team door te geven. Dit kunnen zij alleen via een Google formulier invullen (niet mailen). De link hiervoor is: goo.gl/forms/oxuCSYvQYp

 

Wil jij volgend jaar graag bovenin de ranglijst staan? Ga trainen als een echte prof en schrijf je in voor het voetbalkamp of 1 van de diverse jeugdtoernooien bij GeuzenMiddenmeer. Check verder ook het gloednieuwe ‘Camping GeuzenMiddenmeer’, dat op zaterdag 23 juni zal plaatsvinden. Bekijk de website voor meer informatie.

 

Dit klassement is een initiatief van de webredactie. Voor vragen en/of opmerkingen kun je een e-mail sturen naar topscorer[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]geumid.nl.

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn