ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

Bestuurslid Etkin Alpagot stelt zich voor

09.01.18 16:17

Door: Etkin Alpagot

Etkin Alpagot is sinds oktober nieuw aangetreden in het bestuur van GeuzenMiddenmeer. Hij stelt zich hieronder aan je voor.

Ik ben Etkin Alpagot, 31 jaar en een geboren en getogen Amsterdammer. Om precies te zijn ben ik opgegroeid bij het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord. Momenteel woon ik in Amsterdam-Oost, op vijf minuten fietsen van ons mooie sportpark.

Het avontuur bij GeuzenMiddenmeer is ooit begonnen doordat twee elkaar goed bekende  vriendengroepen (waarvan er in de ene vriendengroep een paar jongens zaten die hier al sinds de jeugd speelden) besloten samen te komen. Vriendschappen die vanaf de basis- en middelbare school bestonden en op deze manier ook op het veld konden worden doorgezet. Inmiddels ben ik bezig aan mijn tiende seizoen!

Ik heb altijd gewoond en gestudeerd in Amsterdam. Na mijn bachelor Psychologie heb ik twee masters in de klinische gezondheidszorgpsychologie afgerond en momenteel werk ik als psycholoog bij de GGZ in Den Haag. Een van de meest waardevolle en dankbare taken die ik tijdens mijn werk ondervind, is het samen zoeken naar de krachten en sterke kanten van mijn patiënten. Probleemoplossend denken en de dagelijkse dingen aanpakken vanuit je eigen capaciteiten en referentiekader. Deze manier van aanpak wil ik als bestuurslid graag meenemen en toepassen binnen onze vereniging. 

Op 8-jarige leeftijd ben ik begonnen met voetballen bij DWV. Dat is dus alweer 23 jaar geleden. Hierna redelijk wat jaren van hot naar her geweest (oa Orient, De Dijk, Swift) en hiernaast ook jaren zaalvoetbal gespeeld.  Vervolgens ben ik samen met een aantal vrienden (Quirijn Reestman, Matias Mendeville, Hendrik van Benthem) naar GMM gekomen. Hier speelden dus al vrienden van ons (o.a. Thomas van der Zouwe, Marius van de Weerd, Philipp van Benthem en Nino Hertel). We werden heel fijn opgevangen door de oude garde spelers en kwamen in een warm en gezellig bad terecht. Na een aantal jaren werden wij met de meeste vrienden de zondag 1. Nu hebben we onder leiding van Carlos een super mooie en goede selectie. Met het 1e team twee jaar geleden gepromoveerd en inmiddels zo veel animo weten op te wekken dat we een solide tweede team erbij hebben. Het is een dynamische groep met veel jeugdige talenten en spelers met 'ervaring' waarbij wij inmiddels de nieuwe 'oude garde' zijn geworden.

Als bestuurslid zal ik me met de portefeuille Voetbalzaken vooral bezighouden met alles rondom het voetbal van de senioren (Zaterdag en Zondag). Dit houdt onder ander in dat ik de contacten met de trainers en de verzorgers/fysio's zal onderhouden. Hiernaast zal ik aanspreekpunt zijn voor de leiders/aanvoerders van deze teams. Aansluitend op het 'oude garde' en 'warm bad' verhaal, zal ik samen met de overige bestuursleden en de technische commissie vooruit durven kijken en onze verwachtingen en doelstellingen toetsen wat betreft een wenselijke balans tussen plezier en prestige. Hier zal ook het technisch jeugdplan (TJP) onder vallen, om te kijken hoe we vanuit de jeugd tot aan de senioren een gestroomlijnd ontwikkelingsplan kunnen opstellen. Tot slot zal ik samen met Johan Boone en Martin Nieuwenhuis werken aan de teamindelingen. 

Ik heb er zin in!

 

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn