ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

Let op: Verandering bardiensten senioren bij GeuzenMiddenmeer

10.10.17 22:14
Categorie: Bestuur, Alg. Seizoen 17/18

Door: Philipp van Benthem

De bardiensten zijn vanaf het weekend van 30 september en 1 oktober voor senioren (mannen en vrouwen), veterinnen en veteranen anders ingedeeld.

De teams gaan de diensten niet meer draaien op hun eigen wedstrijddag, maar op de andere dag in het weekend. Bijvoorbeeld: de zondag 1 doet de dienst op zaterdag en de Zaterdag 1 de dienst op de zondag.

Hoe? 
De Teamdiensten zijn standaard op zaterdag en zondag van 12:00 tot 18:00 en bestaan uit het runnen van de bar en de bestuurskamer. Dit lijkt misschien een grote verandering maar uiteindelijk komt het erop neer dat een spelend lid 1 keer (bij uitzondering 2 keer) per jaar op een andere dag naar de club moet komen. Dit is afhankelijk van hoe het team het zelf regelt.

Waarom?
Het voordeel van de verandering is dat er in één keer een jaarplanning gemaakt kan worden en dat daar niet meer van afgeweken hoeft te worden. Veranderende tijden bij wedstrijden of wedstrijden die helemaal niet meer doorgingen, zorgden in het verleden voor problemen bij de roostermakers, met als gevolg dat het clubhuis soms onbemand of onderbemand was. Met deze nieuwe manier voorkomen we dat!! Daarnaast wordt het voor aanvoerders makkelijker om een planning te maken voor alle diensten (2 a 3 keer per team) in het jaar.

Voordat de beslissing is genomen, is een aantal aanvoerders gebeld om te peilen wat hun mening was. Iedereen was er zeer over te spreken en wilde gaan proberen om de bardiensten op deze nieuwe manier in te vullen. We houden goed in de gaten hoe het loopt en zullen tegen de winterstop gaan evalueren met de teams om te kijken of het goed gaat of dat er eventueel nog verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. 

In de bijlage vinden jullie de planning voor het hele jaar. Kijk hier goed naar!! De planning is ook altijd nog op de website te vinden. 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan horen we dat graag. Je kunt altijd mailen naar participatie[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]geumid.nl of bellen met 06-53422026.

Namens het bestuur,

Philipp van Benthem

(Communicatie & PR)

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn