ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

Nieuwe tussenstand topscorer 2017/2018

09.04.18 23:34
Categorie: Alg. Seizoen 17/18, Topscorer van het Jaar

Door: René Wijnhoven

Met nog 4-5 wedstrijden te spelen naderen we het einde van dit voetbalseizoen. Als de competities in mei eenmaal zijn uitgespeeld volgt de maand juni wanneer met name jeugdteams zullen strijden om de prijzen bij 1 of meer toernooien. Jeugdtoernooien bij andere clubs, maar zeker ook jeugdtoernooien bij GeuzenMiddenmeer (meiden en JO8 t/m JO19). En niet te vergeten het altijd super gezellige Sixentoernooi op zaterdag 9 juni.

Top 15

Per leeftijdscategorie

Eind mei weten wie de topscorer van het jaar is geworden. Ook een zekerheidje is dat we een nieuwe topscorer aller tijden in ons midden hebben (telling sinds 2014-2015). We weten alleen nog niet 100% zeker wie dat gaat zijn. Nu al heeft één speler meer dan 63 doelpunten gescoord. 63 doelpunten is het duizelingwekkende aantal waarmee Kees de Vries vorig jaar topscorer aller tijden werd.  

Matti Boerman (JO9-6) blijft er op los scoren (onze toekomstige spits van het Nederlands elftal?) en voert de ranglijst aan met maar liefst 67 doelpunten. Ouissam Lekbir (MO11-2) blijft met 47 goals enigszins in het spoor. Heel goed gedaan Ouissam. Op iets verdere afstand volgen Jonas Fu (JO8-1), Aron de Wilde (JO10-2), Abel Welmers (JO13-1) en Frans van Heezik (H6 Zondag) met respectievelijk 27, 17, 12 en 12 doelpunten.

Deze zes spelers hebben ook de meeste doelpunten achter de naam staan binnen hun eigen leeftijdscategorie. Arpad Huijbers is de topper van de O15 leeftijdsgenoten. Hij heeft al 9 keer de doelman van de tegenpartij gepasseerd. Bij de Veteranen staat Alfred Niehaus trots bovenaan met eveneens 9 doelpunten.

Staat jouw naam er nog niet bij? Neem contact op met je teamleider of coach. Waarschijnlijk zijn de doelpunten dan nog niet doorgegeven.

Dit klassement is een initiatief van de webredactie. Voor vragen en/of opmerkingen kun je een e-mail sturen naar topscorer[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]geumid.nl.

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn