ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

Pupil van de Week - Ruby van den Hooven (MO11-2)

15.05.18 21:16

Door: Martin Nieuwenhuis

Deze keer een van onze talentvolle middenvelders van de meisjes onder 11-2. Ruby van den Hooven is de naam. Ze is zowel in de verdediging als de aanval te vinden. Eigenlijk overal waar de bal maar rollen wil.

Na een wat onwennige kennismaking met de grote mannen van de zondag-1, kwam ze wat meer in haar element bij het inschieten. Zoals een echte middenvelder wilde ze na de aftrap al samenspelend een doelpunt maken. Samen met zondag-1 spits Etkin Alpagot slalomde Ruby langs een aantal verdedigers en liet de keeper kansloos met een verrassend schot door de benen.

Een hoop blije gezichten
Na de beker voor de 'Pupil van de Week' en het gewilde Geuzenmiddenmeer 'poppetje' in ontvangst te hebben genomen, mocht Ruby op de bank tussen de reservespelers in komen zitten. Zo kon ze de belangrijke wedstrijd om de 2e periode bekijken, van GeuzenMiddenmeer zondag-1 tegen Sv Achterveld zondag 1. Het werd een zeer goede wedstrijd voor GeuzenMiddenmeer, dat met een 4-0 overwinning in goede positie is gekomen om de 2e periode als kampioen binnen te slepen. Ruby heeft dan ook een hoop blijde gezichten gezien. Op naar volgende week.... alweer een thuiswedstrijd met een nieuwe 'Pupil van de Week'.

Tot ziens langs de lijn!

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn