ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

SIXENTOERNOOI 10 juni 2017, schrijf je team nu in!

07.04.17 00:00
Categorie: Agenda, Alg. Seizoen 16/17

Door: Bas Boeker

Nog twee maanden en dan is het 10 juni, de dag van het Sixentoernooi. Je kunt je vanaf nu voor het toernooi inschrijven. Maar doe het snel, want vol=vol!

Bij het Sixentoernooi mag je helemaal zelf weten met wie je gaat spelen. Voorwaarde is dat er één lid van GeuzenMiddenmeer bij is, maar de rest van het team mag je dus aanvullen met wie je maar wilt: jong en oud, mannen en vrouwen of gemengd.

    

Er wordt gespeeld op halve of kwart veldjes en met zaalvoetbalregels. Dat wil zeggen dat het er niet zo fysiek aan toe gaat. Mocht je dus vrienden hebben die nooit of zelden voetballen, dan is dat een ideale gelegenheid een keer mee te doen.

We zullen diverse poules gaan maken op verschillende niveaus. Geef dus aan hoe oud je teamleden zijn en waar ze eventueel voetballen, dan houden we daar rekening mee. Ook kunnen de pupillen en jeugd meedoen in aparte poules.

Schrijf je nu in!

Vul een van beide inschrijfformulieren in en mail deze naar sixentoernooi[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]gmail.com of lever 'm in bij de bestuurskamer van de club.

Voor het toernooi geldt een inschrijfbedrag: dat is inclusief een hapje na afloop en gezonde snacks tijdens het toernooi.

Programma

Naast voetballen gaat het ook vooral om de gezelligheid rond de wedstrijden. Er zal genoeg gelegenheid zijn om tussen en na de wedstrijden wat te drinken en kletsen. We zorgen daarom aan het eind van de middag voor het traditionele Sixentoernooigerecht: sateh. Is goed te combineren met een koud biertje. Voor de kinderen zullen er speeltoestellen zijn en er zijn voldoende biertafels om met je hele team aan te zitten.

 

Vrijwilligers gezocht!

Elk team zal in ieder geval gevraagd worden een aantal wedstrijden te fluiten en een kantineshift te draaien. Maar daarnaast is er van alles te doen op die dag. Een toernooi als dit organiseer je daarom niet zonder hulp van vrijwilligers. Daarom een oproep aan vrijwilligers. Je kunt je opgeven als:

  • (extra) Kantinemedewerker
  • Verkoper van consumptiebonnen
  • Scheidsrechter (met name voor prestatieklasse)
  • Muzikaal talent om de dag op te luisteren met een optreden
  • DJ die een paar uur plaatjes wil draaien
  • Vrijwilliger die wil helpen met het opruimen na afloop.

Je hoeft uiteraard nooit de hele dag te helpen, vaak helpt een uurtje al heel veel. Geef je op via sixentoernooi[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]gmail.com

Sponsoren gezocht!

Tot slot zijn we ook op zoek naar sponsoren voor de loterij. Dus heb je nog ergens een paar nieuwe I Pads, een Fiat Panda of vier tickets naar Jamaica liggen, doneer ze dan voor de loterij. Kleinere prijsjes zijn natuurlijk ook van harte welkom. Hoe meer prijzen we hebben, hoe meer loten we kunnen verkopen. De opbrengst komt ten goede aan de club. Geef door als je wilt sponsoren via sixentoernooi[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]gmail.com

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn