ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

Verslag SIXENTOERNOOI 2018

16.06.18 18:08

Door: Herman Boeker

SIXENTOERNOOI 2018

Wat een prachtige dag was het zaterdag 9 juni. Lekkere temperatuur, niet te warm, niet te koud. Alle spelers en de vrijwilligers hadden er zin in om het weer tot een onvergetelijke Sixendag te maken. Wat een beetje jammer was, dat er zich niet meer teams hadden opgegeven, bijvoorbeeld bij de jeugd en prestatie, want dat had best gekund, er was ruimte in het programma. De deelnemers vonden het overigens best, want er stonden genoeg wedstrijden voor hen op het programma.

De organisatoren Bas, Fabian en Frank hadden een mooi toernooischema gemaakt, dat op het bordes door Kees via de microfoon werd uitgedragen en bijgehouden. Alleen bij de drie recreatiepoules werden er halve finales en een hele finale gespeeld. 

Elk jaar is het verrassend te lezen hoe de deelnemers hun team hebben genoemd. Wat moeten ze vooraf een lol hebben gehad in het bedenken van een naam. Een kleine greep: Pelle het magere zwijntje, Plangathinaikos, De Kapstokken, FC Tedjuuh, Kampioen Derde Helft, FC Hupsakee; naast bekende teams als De Kaaskoppen, Latent Talent en Putten Reunited 1 en 2.

De eindstanden:

Prestatie: 1. Puppy United; 2. Ludolf en zijn vrienden; 3. Ferry’s Flamingo’s

Recreatie: 1. The Wyfies 2.0; 2. De Maradonna’s; 3. Slachters

Jeugd: 1. AFC Panna; 2. Jetfighter 22; 3. De Geuzenzonen

Het was een superdag geworden, met een nazit met sate en koele drankjes. De hele dag verliep 100% in harmonie, geen wanklank gehoord. 

Met grote dank aan de organisatoren, de kantinemedewerkers en de mensen op het bordes. Volgend jaar weer een Sixentoernooi, doen jullie dan ook (weer) mee?

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn