ThuisClubHistorieCompetitieJeugdSeniorenSponsoringLidmaatschap

Nog paar plekken vrij: boek Camping GeuzenMiddenmeer op 23 juni!

30.05.18 23:08

Door: Marijke Krabbenbos

Op zaterdag 23 juni opent camping GeuzenMiddenmeer voor het eerst zijn deuren! We hebben plaats voor 20 tenten en 50 kinderen uit de teams Onder 9 t/m Onder 12.

Het idee voor een camping kwam uit de kinder-ALV van afgelopen najaar. Voor één nacht zal het grasveld, veld 4, omgedoopt worden tot camping. Dit jaar gaan we proefdraaien, zodat we volgend jaar, in het jubileumjaar van de club, een grote camping kunnen doen.

Slapen? Eerst voetballen!

Op zaterdag 23 juni gaan we voetballen, campingspelletjes doen, BBQ-en en natuurlijk slapen in een tent op het voetbalveld! Het kampeerfestijn begint zaterdagmiddag en duurt tot zondagochtend.

Reserveer meteen! 

Je kunt reserveren door het formulier in te vullen via deze link:

https://docs.google.com/forms/<wbr></wbr>d/e/<wbr></wbr>1FAIpQLSe1iT2giL3W3QKYQU92lnQC<wbr></wbr>v9hqBDbiJC0tuyaQ_HL1xaQP9w/<wbr></wbr>viewform?usp=sf_link

En zet meteen alvast de datum in je agenda en zoek de tent op zolder!

De kosten zijn: €10 per persoon, stadspas €5.

Campingcrew gezocht

We zoeken natuurlijk ook ouders die mee willen kamperen en ouders die willen helpen in de voorbereiding. Altijd al een camping willen runnen? Dit is je kans: geef je op bij Marijke Krabbenbos via emailmarijke[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]gmail.com

Fa. J. Buitenhuis & Zn.
Elsa’s Café
Primera
Sleutelcentrum
Ton Hagedoorn